Веберіть мову:

Наші Контакти

Наша робота!

Кофточка и юбка

Голосування

Нужна ли вам услуга выезда на дом, в офис? Знаете ли вы, о том, что такая услуга нами оказывается?

View Results

Loading ... Loading ...

Вибачте цей текст доступний тільки в “Російська”. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Мирон Маркевич дає автограф для ОльгиМи завжди активно приймаємо участь у допомозі бійцям нашої армії, які захищають країну від “русскаго міра”. Зараз наші друзі за підтримки Волонтерського Полку та львівської газети “Спортивка” будуть проводити благодійний аукціон “Від мене - бійцям”. Кошти які будуть отримані від аукціону будуть витрачені на обладнання для бійців які воюють на передку, то ж ми не можемо залишатися байдужими теж.

Як що ви бажаєте прийняти учать у цьому заходьте у групу на ФБ “Від мене - бійцям!“. Також, ви можете перерахувати допомогу на картку  5168 7572 4803 3567 Одержувач: Кузьма Ольга Володимирівна.

Одним з лотів цього аукціону буде м’яч з Ліги Европи та футболка ФК Дніпро з автографами бійців. Ці речі передав безпосередньо пан Мирон Маркевич саме для цього аукціону. Ми зустрілися з ним на тренувальній базі ФК Дніпро, він передав м’яч та футболку, а також побажав нашим хлопцям повертатися живими та з перемогою. Тож, якщо ви справжній футбольний фанат - не пропустіть можливість отримати такі цінні речі. А також пам’ятайте - всі гроші з цього аукціону підуть на армію, для наших хлопців які воюють на передку та захищають нашу країну. Дякуємо.

Если статья была полезна вам - не забывайте поделиться ею со своими друзьями в социальных сетях. Если есть вопросы - задавайте в комментариях либо в наших социальных группах.

Наше ателье оказывает услуги по пошиву мужской и женской одежды, свадебных и вечерних платьев и костюмов, меховых изделий и танцевальных костюмов

В нашем ателье вы можете сделать заказ любого понравившегося вам изделия, имея только его фото. Мы реализуем его максимально точно к оригиналу

Поделиться в соц. сетях

Нравится

Comments are closed.