Веберіть мову:

Наші Контакти

Наша робота!

SONY DSC

Голосування

Нужна ли вам услуга выезда на дом, в офис? Знаете ли вы, о том, что такая услуга нами оказывается?

View Results

Loading ... Loading ...

Сцена. Танець. Все це сягає своїм корінням у сиву давнину, багато древнє нашої цивілізації. Танець з самого початку ніс в собі магію, чаклунство, здатне змінити світ. І тому створення сценічних костюмів - це дія на кшталт магії. Адже сценічний або танцювальний костюм - це не просто одяг. Це найважливіша частина вигляду танцюриста. Це важливий інструмент, що дозволяє посилити вплив на глядача. Глибше розкрити танець і все уявлення в цілому. І ми знаємо як цього досягти. Наше ательє вже давно працює з театрально-танцювальними колективами та окремими танцюристами.

Ми шиємо костюми для фігурного катання, спортивних танців, акробатичного Rock-n-Roll’а та інших видовищних видів спорту.

Крім цього - ми шиємо якісні сценічні костюми для танцювальних колективів. Для того, що б зберегти і розвинути народні традиції, а так само надати своїм виробам унікальність і неповторність, ми звертаємося до історії і народної творчості. Дуже відповідально підходимо до вибору тканини і елементів фурнітури. Уважно ставимося до достовірності костюма. Все це разом узяте дозволяє створювати якісні та красиві костюми, які прослужать довгі роки.

На наведених ілюстраціях ви можете бачити деякі з наших робіт.

Так що якщо вам потрібно пошити танцювальний костюм - звертайтеся до нас. Ми з великим задоволенням будемо бачити вас серед своїх клієнтів. А ви отримаєте саме той результат, який ви хотіли.

Крім того, нагадуємо, що ми так само шиємо костюми для коссплея - для фанатів аніме і манги. Ми втілимо обраний вами обр
аз героя до найдрібніших деталей і рис.

Якщо матеріал на нашому сайті вам здається корисним - не забувайте поділитися їм у соціальних мережах зі своїми друзями.

Зверніть будь ласка увагу що для активних користувачів ми надаємо знижки та бонуси

Наше ательє надає послуги з пошиття чоловічої, жіночої та дитячої одежі у місті Дніпро та по Україні, також ми виконуємо ремонт та пошив шуб та хутряних виробів та співпрацюємо з танцювальними колективами. Можлива оплата по безналу. Працюємо у Prozorro

В нашому ательє ви можете також замовити пошиття одежі по її фото. Подробиці дивіться на сайті на у наших соціальних групах

Comments are closed.