Select language:

Contacts

Our work!

img_3798-kopiya

Poll

Нужна ли вам услуга выезда на дом, в офис? Знаете ли вы, о том, что такая услуга нами оказывается?

View Results

Loading ... Loading ...

наименование видов обувиМіняємо житло і машини,
Міняємо одяг і взуття,
Роботу, на стінах картини,
Все старе в смітник скинувши…..

Кількість пар взуття росла разом зі мною, в дитинстві було напевно 5-6 на весь сезон, в юності трошки більше, зараз вже набагато більше 10.

Але мені далеко від Мерайя Кері, у якої 1000 пар, або Періс Хілтон, у якої 2000 це ж можна 6 років одягати кожен день нову пару. До речі, Кім Кардашьян працювала персональним асистентом Хілтон до того, як стати відомою, і в його обов’язки входила організація її дорогого взуття.

Селін Діон хвалиться гардеробом взуття в 3000 пар, а жіночий автор Даніела Стіл-6000!

Можна відкривати музей панночкам-туфлиголикам, а є ж взуття, місце зберігання якої-у банківському сейфі. Під катом покажу найдорожчі пари взуття. Так що, якщо комусь цікаво…

Шпильки Borgezie “Diamond Princess Constellation” – 331 450 доларів
Ця приголомшлива взуття була створена під враженням від хіта Пола Саймона “Diamonds on the Soles of Her Shoes”. У цю пару взуття інкрустовано 1290 діамантів, прикрашених платиною .А можна за три тижні зробити цю взуття на замовлення з 18-каратного золота, все для клієнта

 

Шпильки Стюарта Вайцмана “Diamond Dream” – 500 000 доларів
Відомий дизайнер взуття Стюарт Вайцман об’єднався з ювелірним салоном Kwiat, щоб створити цю взуття мрії (хоча за 500 000 доларів я б ох скільки мрій” реалізувала, обійшовшись звичайними балетками). Пара туфель прикрашена 1420 30-каратним діамантами круглого огранювання. За словами самого Вайцмана, «ця взуття гідна королеви». Два ніжних ременя охоплюють щиколотки, а елегантний ремінець виконаний з найчистішого срібла. Дебютувала ця чарівна пара взуття в 2007 році на червоній килимовій доріжці церемонії вручення премії Оскар. Шпильки прикрашали ступні актриси Аніки Ноні Роуз, яка зіграла в «Дівчат мрії».

<img class="alignleft size-medium wp-image-1386" src="https://i1.wp.com/atelie-one helpful site.org.ua/wp-content/uploads/1409935420_samye-dorogie-shpilki-3.jpg?resize=300%2C206″ alt=”обувь” srcset=”https://i1.wp.com/atelie-one.org.ua/wp-content/uploads/1409935420_samye-dorogie-shpilki-3.jpg?resize=300%2C206 300w, https://i1.wp.com/atelie-one.org.ua/wp-content/uploads/1409935420_samye-dorogie-shpilki-3.jpg?resize=768%2C528 768w, https://i1.wp.com/atelie-one.org.ua/wp-content/uploads/1409935420_samye-dorogie-shpilki-3.jpg?w=864 864w” sizes=”(max-width: 300px) 100vw, 300px” data-recalc-dims=”1″ />

“Retro Rose” Стюарта Вайцмана – 1 000 000 доларів

Мільйон….у два рази більше мрій я могла б реалізувати, але поки немає мільйона, а є фото туфель, кожну з яких прикрашає троянда з 1800 діамантів, вагою 100 каратів.

 

 

 

Ще один шикарний проект Вайцмана – туфлі, прикрашені сяючими кристалами Swarovski,

взуття оточеними атласною трояндою. Ця дивовижна взуття символізує чисте багатство та розкіш. Сама модель була не просто натхненна Мерилін Монро, кристали Swarovski – насправді сережки, що належали актрисі. Взуття була випробувана актрисою Реджиною Кінг, номінованої на “Оскар” за роль у фільмі «Промінь». Після церемонії нагородження сережки були замінені на копії і продані з аукціону Celebrity Rags 4 Charity Riches за 1 000 000 доларів.

Але мільйон не межа, є ціни і вище за пару
Шпильки “Platinum Guild” Стюарта Вайцмана – 1 090 000 доларів

Пара взуття “Platinum Guild” теж творіння Вайцмана. Шпильки прикрашені 464 діамантами Kwiat, крім того, ремінець, що прикрашає щиколотку, можна відстебнути і носити як браслет. Лора Харрінг з «Малхолланд Драйв» дебютувала у них на церемонії вручення премії Оскар.

 

 

 

І ще одна пара, за скромні 1 090 000 доларів
Босоніжки на підборах-стилетах “Платинова гільдія” (Platinum Guild), авторо той же Стюарт Вайцман, . Платинові ремінці інкрустовані 464 круглими і грушоподібними діамантами ювелірного дому Kwiat. Дорогоцінні камені можна зняти і носити як прикраси. Першою жінкою, якій пощастило надіти даний витвір мистецтва на церемонію вручення премії Оскар, актриса Лаура Херрінг в 2002 році.

 

 

 

“Рубінові босоніжки” – ще одне творіння Стюарта Вайцмана, створене під впливом казки “Чарівник країни Оз”. Натхненний черевички Дороті, він розробив босоніжки на 11-сантиметрових шпильках, обшиті вишнево-червоним атласом з платиновими вставками, щедро прикрашеними 642 овальними та круглими рубінами, загальна вага яких становить 123,33 карата. Планувалося, що перша поява рубінових босоніжок на широкій публіці відбудеться на церемонії вручення Оскарів в 2003 році, однак актриса Джуді Гарланд, яка повинна була постати в них на червоній доріжці, не одягла їх на цей захід. Пізніше вони все-таки були представлені на виставці в Лондоні. Вартість “Рубінових босоніжок” становить досить солідну суму – 2 млн. у.е.

І знову Стюарт Вайцман, і знову 2 000 000 доларів.

Сріблясті босоніжки з 28 карат безбарвних діамантів і 185 карат яскраво-синього напівдорогоцінного каміння танзаніта найвищої якості. Ювелірна композиція з каменів, обвивающая щиколотку, дуже нагадує розкішне намисто, яке випадково використали не за призначенням. Вперше вони були продемонстровані у Лас-Вегасі влітку 2008 року.

 

 

І лідер-туфлі “Ріта Хейворт”, прості на вид туфлі з сатину шоколадного кольору, які були створені в стилі сережок, що належать легендарної голлівудської актриси кінця 40-их рр., Рітою Хейворт. Ці самі сережки, інкрустований рубінами, діамантами і сапфірами, поміщені в центр бантів, атласних, що прикрашають цей шедевр Вайцмана. Вперше ці туфлі одягла американська актриса і співачка Кетлін Йорк на церемонії вручення Оскара в 2006 році. Вартість їх 3 000 000 доларів.

 

 

 

Источник

Якщо матеріал на нашому сайті вам здається корисним - не забувайте поділитися їм у соціальних мережах зі своїми друзями.

Зверніть будь ласка увагу що для активних користувачів ми надаємо знижки та бонуси

Наше ательє надає послуги з пошиття чоловічої, жіночої та дитячої одежі у місті Дніпро та по Україні, також ми виконуємо ремонт та пошив шуб та хутряних виробів та співпрацюємо з танцювальними колективами. Можлива оплата по безналу. Працюємо у Prozorro

В нашому ательє ви можете також замовити пошиття одежі по її фото. Подробиці дивіться на сайті на у наших соціальних групах

Comments are closed.