Веберіть мову:

Наші Контакти

Наша робота!

SONY DSC

Голосування

Нужна ли вам услуга выезда на дом, в офис? Знаете ли вы, о том, что такая услуга нами оказывается?

View Results

Loading ... Loading ...

Був у мене знайомий, який постійно бубнел і скаржився на життя. Тільки не подумайте, що він був другом сім’ї, так і, Слава Богу, не родич, так просто стикалися іноді в одній компанії. Особливо він часто скаржився на дружину, всім вона була погана в нього, яку сферу не торкнися, інші роблять краще: ось Таня вміє виховувати дітей, а моя…., ось Катя так смачно готує, а моя…. Компанія у нас була спокійна, та й спілкувалися з ним більше за дружину, бо насправді саме вона була людиною відмінним, а його бубоніння ніхто всерйоз не сприймав, тільки підколювали іноді.

І ось якось серед чергового бу-бу від Саші (незадоволеного чоловіка) пролунала фраза:
-Вона(дружина) мені навіть шкарпетки не зашиває!
Сказавши це Саша оглянув усіх переможним поглядом, типу нарешті він зміг переконати нас, що у нього погана дружина, а жіноча частина нашого колективу дійсно була шокована.

Не буду говорити за всіх, але я вмію зашивати шкарпетки, мене бабуся ще казала: береш лампочку (круглу, звичайну), одягаєш на неї носок і починаєш вишивати….ну так, вона вчила цьому в часи СРСР, коли шкарпетки, били на рівні з туалетним папером-дефіцитом. Але навіщо це робити зараз, шкарпетки є в будь-якому супермаркеті, купив, а порвані викинув?

(а може я помиляюся, і досі є жінки, які зашивають чоловікам шкарпетки?)

Звичайно Саша з дружиною розлучилися, на мій погляд, вона в загально здійснювала подвиг витримуючи його постійні бубніння і невдоволення.

А почавши працювати в ательє я почала особливо цінувати чоловіків-клієнтів

які приходячи, приносять з собою брюки, сорочки, одяг на ремонт і кажуть:
-Перевірте самі, де що треба.

І ми перевіряємо, де бачимо, що кишеня починає лізти-прихопимо, де нитки протерлися-прострочим, зробимо профілактику, обверлочим. Краще клієнт приходить рідше, але зате буде знати, що йому все якісно зроблять.
У нас навіть є чоловіки, які приходять раз в рік, раз в два роки. Приносять з собою сумку речей і стоїш перебираєш, шукаєш де що протерлося, розійшлося по шву і т. д…..відремонтував і далі перевіряєш. Поки не переконаєшся, що все в порядку, що клієнт залишиться задоволений.

Жінки заглядають до нас частіше, все-таки ми більш нетерплячі, якщо улюблену сукню порвалося, то рідко хто повісить його в шафу і спокійно вирішить: “потім, коли небудь віднесу”. Більшості з нас треба “вчора”, мабуть тому жінок, постійних клієнток, ми бачимо частіше

До речі, жінки теж часто приносять на ремонт речі чоловіків. Час зараз такий, багато жінок працюють і вміють цінувати свій час. Вона краще до нас принесе, ніж візьме голку в руки. І це розумно, все таки машинний шов дуже сильно відрізняється від ручного по міцності і якості (виключення рідкісні), та й часу теж коштує грошей

Адже важливіше всього мир в домі, а не вічні бу-бу…в тому числі і від не зашитих речей

Якщо матеріал на нашому сайті вам здається корисним - не забувайте поділитися їм у соціальних мережах зі своїми друзями.

Зверніть будь ласка увагу що для активних користувачів ми надаємо знижки та бонуси

Наше ательє надає послуги з пошиття чоловічої, жіночої та дитячої одежі у місті Дніпро та по Україні, також ми виконуємо ремонт та пошив шуб та хутряних виробів та співпрацюємо з танцювальними колективами. Можлива оплата по безналу. Працюємо у Prozorro

В нашому ательє ви можете також замовити пошиття одежі по її фото. Подробиці дивіться на сайті на у наших соціальних групах

Коментувати не дозволено.